Scroll

Brennåsveien 2

KUN 1 LEDIG! Lys og pen leilighet med god standard. Carport og bod. Ledig for rask overtagelse!

Kort om eiendommen

Eiendomsmegler 1 har gleden av å presentere en flott leilighet med balkong, 2 soverom, carport, og sportsbod.

Innhold

H0102
P-ROM: Entré/gang, 2 soverom, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom
S-ROM: Tekniskrom/bod
Bra: 78,3 kvm, P-rom: 73,5 kvm, S-rom: 4,8 kvm

Standard

Alle gulv i leilighetene blir belagt med eikeparkett, med unntak av bad/wc/vaskerom, teknisk/bod og inngangssone i gang som vil bli flislagt.
nnvendige vegger og himlinger blir sparklet og malt betong eller gips, også her noen unntak da det vil på vegg bli flis på bad/vaskerom og baderomsplater i teknisk/bod.

Kjøkken leveres med innredning med standard matt hvit front ihht tegninger, med forbehold om at endringer kan forekomme. Kjøkken leveres med integrert platetopp og stekeovn, kjøl-/ fryseskap og oppvaskmaskin. Det monteres ett greps blandebatteri, Oras Classica, eller tilsvarende.
Kjøkken kan endres ut fra foreslåtte utførelse mot endring av pris. Plassering av ventilasjon, sluker og vanntilførsler er likevel fast og kan ikke flyttes. Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Fra stuen har du utgang til balkong.

Badet innredes med vegghengt toalett i hvit porselen, innredning av type hvit glatt (eller tilsvarende) og dusjhjørne med innadslående
dører. Via skyvedør skilles bad/wc og vaskerom. Her vil det bli et lite avlukke med opplegg for vaskemaskin og en utslagsvask. Gulvet flislegges
med 20x20 flis.

Ved inngagsparti i gang vil det legges 30x60 flis med underliggende varmekabler.

Innvendige dører i leilighetene leveres med lyse/hvite, glatte dørblader med vridere og beslag i stål, samt ved hvitmalte karmer og gerikter.

Utstyr
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
Hvitevarer: platetopp, stekeovn, kjøl-/fryseskap og
oppvaskmaskin
Parkering i carport, samt sportsbod

Yttervegger
Vegger tekkes med Royalimpregnert trekledning. Endelig fasadematerialer og fasadeuttrykk kan bli bestemt senere i prosjekteringsfasen.
Innvendige vegger Se romskjema i vedlettet.

Etasjeskillere
Konstruksjonen oppføres med betong i etasjeskillere og mellom leilighetene.

Yttertak
Bestemmes i prosjekteringsfasen.
Innvendige overflater. Alle gulv i boligen er belagt med eikeparkett, med unntak av baderom, bod og inngangssone i gang som blir flislagt.
Innvendige vegger er sparklet og malt gips/betong, flis på bad og baderomsplater i bod. Innvendige himlinger er sparklet og malt gips/betong.
Der tekniske innstallasjoner krever det, vil det dels bli nedsenkede himlinger, dels innkassinger av kanaler og rør. Disse er ikke nødvendigvis vist på tegning.

Utvendige overflater
Vegger tekkes med Royalimpregnert trekledning. Endelig fasadematerialer og fasadeuttrykk kan bli bestemt senere i prosjekteringsfasen.

Meld interesse

Takk for din henvendelse!
Oops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Andreas Lund

Daglig leder / Eier