Scroll

Hammeren Boligpark, 6-mannsbolig

Leiligheter klare for innflytting! 2 eller 3 soverom. Romslig og vestvendt balkong. Heis. Carport med sportsbod.

Beliggenhet, adkomst

Hammeren Boligpark ligger i et stille og rolig boligområde i landlige og naturskjønne omgivelser ca. 5 km utenfor sentrum av Mo i Rana. På Hammeren er det kombinasjon av bolig og landbruk, og man er omkranset av en flott natur samtidig som man er nær bylivet. Kun en spasertur unna er populære Klokkerhagen som er et flott fritidsområde året rundt som blant annet tilbyr et fantastisk turløypenett, badeplasser, volleyballbane, plassbygget grill og lekeplass - virkelig et rekreasjonsområde for alle aldersgrupper. Hammeren er tilknyttet Gruben skolekrets, avstand om lag 4 km.
Adkomst til boligparken er fra Regnbuen.

Nærområdet

Hammeren Boligpark grenser mot eksisterende bebyggelse, og vil være en forlengelse av et allerede veletablert boligområde. Barnevennlig og naturskjønne omgivelser som er kombinert med bolig, natur og landbruk. Det er en frihetsfølelse å bo så stille og landlig til, samtidig som sentrumslivet og Mo i Ranas øvrige fasiliteter bare er en liten kjøretur unna.

Antall soverom

Soverom: 2 til 3

Arealer og innhold

Leilighetsbygget inneholder totalt 6 leiligheter med 3 leiligheter i hver etasje.

Bra (bruksareal) fra 69 m2 til 83 m2.
P-rom (primærrom) fra 66,6 m2 til 79,6 m2.

4 av leilighetene, midtleilighetene og det ene hjørnet er 3-roms leiligheter med 2 soverom. Bra 69 m2, p-rom 66,6 m2 og inneholder: Gang, to soverom, bad/vaskerom/bod, kjøkken og stue i åpen løsning.

2 av leilighetene, det ene hjørnet, er 4-roms leiligheter med 3 soverom. Bra 83 m2, p-rom 79,6 m2 og inneholder: Gang, tre soverom, bad/vaskerom/bod, kjøkken og stue i åpen løsning.

Tegninger ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Innvendig standard i leilighetene

Gang:
Hvitlasert 3stavs eikeparkett på gulv, flis i inngangssone. Varmekabler. Vegger og himling med gips/tre som er sparklet og malt. Takarmatur og stikkontakter.

Kjøkken:
Hvitlasert 3stavs eikeparkett på gulv, vegger og himling med gips/tre som er sparklet og malt. Varmekabler. Kjøkkeninnredning leveres med standard hvite fronter. Integrert platetopp og stekeovn, samt kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin. Ett greps kjøkkenbatteri (Oras Classica eller tilsvarende). Benkarmatur og doble stikkontakter.

Bad/vaskerom/bod:
Flislagte gulv og vegger. Mosaikk i nedsunket dusjgrube, samt ett felt på vegg. Himling med gips som er sparklet og malt. Varmekabler. Skapseksjon av type hvit glatt eller tilsvarende. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med innadslående dører. Dobbel stikkontakt. Speilbelysning. Takarmatur. Uttak for vaskemaskin og stikk for tørketrommel.

Stue:
Hvitlasert 3stavs eikeparkett på gulv. Varmekabler. Vegger og himling med gips/tre som er sparklet og malt. Doble og enkle stikkontakter. Uttak for tv/internett. Utgang til balkong.

Soverom:
Hvitlasert 3stavs eikeparkett på gulv. Vegger og himling med gips/tre som er sparklet og malt. Takarmatur og doble stikkontakter.

Innerdører:
Innvendige kompakte dører (Swedoor eller tilsvarende) med demplist på karm. Lyse/hvite og glatte dørblader med vridere og beslag av stål. Hvitmalte karmer og gerikter.

Listverk:
Golvlister og gerikter (listverk) leveres ferdigmalt i lys farge/eller eikelister. Stiftehull vil være synlig.

Garderober:
Garderober leveres ikke. Forslag til plassering er skissert i vedlagt tegning.

Elektrisk anlegg:
Leilighetene leveres med skjult el-anlegg, unntatt der det teknisk er behov for å legge åpent. Stikkontakter i leilighetene plasseres generelt 15 cm over gulv der annet ikke er beskrevet. Brytere plasseres generelt ca. 100 cm over gulv. Det leveres egen strømmåler for hver leilighet. Alle leiligheter leveres forberedt for kabel-tv og internett.

Balansert ventilasjon:
Leiligheten leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Separat avtrekk fra kjøkkenhette.

Tilvalg/endringer:
En fordel ved å kjøpe prosjektert bolig er muligheten til å skreddersy leveransen med endringer/tilvalg. Alle endrings-/tilvalgsarbeider skal avtales skriftlig mellom utbygger og kjøper. Endringer/tilvalg kan gi kostnadsmessig konsekvens for kjøper, og er begrenset opp til 15 % av kjøpesum. Utbygger/entreprenør tar er påslag på alle endringer.

Oppvarming

Leiligheten leveres med elektriske varmekabler i alle rom foruten soverom.

Carport og sportsbod

Med leiligheten følger en parkeringsplass i carport, samt sportsbod ca. 5 m2. Sportsbod har dobbel stikkontakt. Strøm ved parkeringsplass/sportsbod følger leilighetens strømmåler.

Areal og eierform

Areal: 2 300 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Tomten blir opparbeidet med asfaltert gårdsplass og ved inngangssone, plen innsås.
Uthomhus-/fellesarealer vil sannsynligvis bli ferdigstilt etter overtagelse av andelen/eiendommen.

Innskudd/fellesgjeld og totalpris

Pris/innskudd: Fra kr. 1 265 000,- til kr. 1 445 000,-
Fellesgjeld: Fra kr. 1 890 000,- til kr. 2 160 000,-
Omkostninger: Kr. 20 000,-
Totalpris: Fra kr. 3 175 000,- til kr. 3 625 000,-

Fellesutgifter

Felleskostnader er stipulert til: Fra kr. 5 172,- til kr. 5 648,-. Felleskostnadene er basert ut fra erfaringstall.

Felleskostnader inkluderer blant annet vannavgift, eiendomsskatt, renovasjon, felles forsikring, forretningsførerhonorar, brøyting, heis, utvendig stell, minipakke Signal Fiberaksess, avsetting til vedlikehold, rentekostnader fellesgjeld og kostnader til realsameiet for blant annet brøyting/vedlikehold av vei.

Foreslått driftsbudsjett med alle poster ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det i etterkant inkluderes flere tjenester i fellesutgiftene vil dette kunne påvirke fellesutgiftenes størrelse.

Egen strøm er ikke inkludert i fellesutgiftene.

Meld interesse

Takk for din henvendelse!
Oops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Andreas Lund

Daglig leder / Eier