Scroll

Hammeren Boligpark, Rekkehus Trinn 2

BYGGING VEDTATT! Innholdsrike rekkehus med 3 soverom, bad/wc i begge etasjer. Garasje. 3 allerede solgt!

Etter stor etterspørsel har vi nå gleden av å presentere trinn 2 av boligene i rekke på Hammeren!

Her har man muligheten til å flytte inn i en innholdsrik bolig med alle fasiliteter man kan tenke seg, i et flott og naturskjønt område!

Nært det meste

På Hammeren er det kombinasjon av bolig og landbruk, og man er omkranset av en flott natur samtidig som man er nær bylivet. Kun en spasertur unna er populære Klokkerhagen som er et flott fritidsområde året rundt, som blant annet byr på et fantastisk turløypenett, badeplasser, volleyballbane, plassbygget grill og lekeplass - virkelig et rekreasjonsområde for alle aldersgrupper. Hammeren er tilknyttet Gruben skolekrets, avstand om lag 4 km.

Det gode liv på Hammeren!

Hammeren Boligpark er et spennende prosjekt som det har vært jobbet med i flere år, og utbygging av parken er godt i gang. Første leilighetsbygg er ferdigstilt, og til sommeren 2021 flytter de første beboerne inn i rekkehus trinn 1. Den første eneboligen er også innflyttet, og flere er under bygging.

Hammeren har en sunn befolkningssammensetning med kombinasjon av barn, ungdom, voksne og eldre. Nettopp derfor tilbyr Hammeren Boligpark ulike boligformer slik at den gode befolknings-sammensetningen skal kunne fortsette. Her skal alle generasjoner finne et botilbud, og her kan man bo lenge.

Tiden er inne for trinn 2 av rekkehus, der én av boenhetene allerede er solgt. Arkitektonisk er det et stilig og moderne bygg, det er sprekt samtidig som det passer inn i omgivelsene. Boligene er innholdsrike med en god og fleksibel planløsning, og det er wc i begge etasjer. Boligene leveres med 3 soverom, der det er mulighet for et fjerde- alt etter ditt behov. Det er gjennomgående lys i 2. etasje med store vindusflater på begge yttervegger. I tillegg til en romslig balkong er det vedtatt i styret i borettslaget at beboer kan lage seg en markterrasse utenfor hovedsoverom 1. etasje (se protokoll vedlagt i salgsoppgaven).

Innholdsrike boliger

Boligene har BRA og P-rom 108 m2, og inneholder:
I 1. etasje er hall med trapp opp til 2. etasje, 2 soverom og bad/vaskerom. Det er altandør fra et soverom ut til hagen.I 2. etasje er kjøkken, stue, toalettrom og 1 soverom. Fra stue er det utgang til balkong.

Parkering for alle

Parkering i egen garasje som bygges inntil boligen, størrelse ca. 28,4 m2. Garasjen har automatisk portåpner, og leveres med betonggulv og ubehandlet OSB-plater på vegger og i himling. Takarmatur og stikkontakt på vegg. Innerst i garasjen er det dør inn til egen sportsbod ca. 5,7 m2 med dobbel stikkontakt.

Kontakt oss for visning!

Ring eller send sms til nr 901 40 548 for å avtale visning.

Meld interesse

Takk for din henvendelse!
Oops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Andreas Lund

Daglig leder / Eier