Scroll

Prosjektets hjemmeside: www.larsmeyersgate.no

Finn din drømmebolig på prosjektets hjemmeside: www.larsmeyersgate.no

Adresse

Lars Meyers gate 23
8622 Mo i Rana

Matrikkel

Andelsnummer 1 t.o.m. 13 i Lars Meyers gate 25 borettslag, org.nr. under stiftelse.

Eiendommen består i dag av gnr. 20 bnr. 874 og gnr. 20 bnr. 65 fnr. 641 snr. 1 og 2 i Rana kommune. Festetomten er under utkjøp, og borettslagets tomt vil i sin helhet bli eiendomstomt.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært boligområdet i Mo Sentrum med alt du trenger i ditt nærområde. For nøyaktig beskrivelse av eiendommens beliggenhet, se kart på finn.no eller vedlagt i salgsoppgaven.

Nærområdet

Nytt og stilig leilighetsbygg i Mo sentrum! Gangavstand til alt du trenger, samtidig som man ikke bor midt i kjernen. Like over gaten er koselige Tallvikparken, og en liten spasertur unna er den flotte strandpromenaden og de ærverdige byggene på Moholmen.
Det er kort avstand til flere barnehager samt skole på alle trinn, og kun noen få hundre meter unna er sentrumskjernen som blant annet byr på kulturliv, ulike restauranter, offentlig transport, diverse servicekontorer og kjøpesenter.

Type, eierform og byggeår

Leilighet i borettslag.
Byggeår 2021-2022.

Byggemåte og standard

Utbyggers leveransebeskrivelse med romskjema er til enhver tid gjeldende, og ligger vedlagt i salgsoppgaven.

En fordel ved å kjøpe prosjektert bolig er muligheten til å skreddersy leveransen med endringer/tilvalg. Alle endrings-/tilvalgssarbeider skal avtales skriftlig mellom utbygger og kjøper. Endringer/tilvalg kan gi kostnadsmessig konsekvens for kjøper, og er begrenset opp til 15 % av kjøpesum. Det gjøres oppmerksom på at entreprenør vil ta et påslag på alle endringer og tilvalg som kjøper måtte ønske.
Alle kjøperne vil bli kalt inn til tilvalgsmøte med totalentreprenør for å gjennomgå/skreddersy leveransen til sin leilighet.

Antall soverom

Soverom: 2 til 4

Arealer og innhold

Primærrom: 82 kvm - 112 kvm, Bruksareal: 82 kvm - 116 kvm

Prosjektet består av totalt 13 leiligheter fordelt over tre bygninger, noe som gjør at samtlige leiligheter blir hjørner med gode lysflater. Leilighetenes inneholder 2, 3 eller 4 soverom og er i størrelsesorden:
P-rom:Fra 82 m2 til 112 m2
Bra: Fra 82 m2 til 116 m2

Det er flere leilighetsstørrelser og ulik utforming, se tegninger på prosjektets hjemmeside eller vedlagt i salgsoppgaven.

Kabel-tv/internett

Bredbånd og tv-uttak i stue. Leverandør er Signal bredbånd.
Grunnpakke er inkludert i fellesutgiftene

Oppvarming

Borettslaget blir tilknyttet Mo fjernvarme med vannbåren gulvvarme og oppvarming av tappevann.
Vannbåren gulvvarme i entré/gang, kjøkken og stue. Elektriske varmekabler på bad/vaskerom. Soverom, samt leiligheter med egen bod, leveres uten varmekilde men med stikkontakt for panelovn.
For øvrig er det balansert ventilasjon.

Parkeringskjeller

Med leiligheten medfølger én parkeringsplass i felles parkeringskjeller, samt én sportsbod.
Adkomst til parkeringskjeller via fjernstyrt port.
Hver bod får en dobbel stikkontakt.
Det er forberedt for elbillading/elsykkellading på hver parkeringsplass som følger leilighet med trekkrør. Montering, kabling og kjøp av lader er kjøpers ansvar og tas som tilvalg.

Areal og eierform

Areal: 2 657 kvm, Eierform: Fellestomt

Eiendommen består i dag av to tomter der den ene er eiet, og den andre er festet. Festetomten er under utkjøp og borettslagets eiendom vil i sin helet bli eiendomstomt.

Tomtearbeider

Utomhusareal er ikke ferdig prosjektert p.t. Utomhusareal og areal mellom og rundt byggene vil bli opparbeidet, og gangadkomst til leilighetene samt felles innkjøring til parkeringskjeller blir asfaltert.
Uthomhus-/fellesarealer vil sannsynligvis bli ferdigstilt etter overtagelse av andelen/eiendommen. Overtagelse av leilighetene kan skje uavhengig av dette.

Vei, vann og avløp

Eiendommen vil være tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikkledninger.

Meld interesse

Takk for din henvendelse!
Oops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Andreas Lund

Daglig leder / Eier