Scroll

Beliggenhet, adkomst

Sjøveien Vest borettslag ligger fint til i Sjøveien på Båsmoen i et trafikkskjermet boområde med fine utsynsforhold. Fra eiendommen er det kort avstand til blant annet barnehager, skoler, fine turområder, Skillevollen, diverse forretninger, m.m. For nærmere beskrivelse av beliggenhet og nabolag for øvrig, se kart og nabolagsprofil vedlagt i salgsoppgave eller finn-annonse.

Nærområdet

Nabolaget er et koselig småhusområde som i hovedsak er bebygget med eneboliger fra ulike tidsepoker. Leilighetsbygget representerer noe nytt og spennende samtidig som det passer godt inn i omgivelsene.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2017

Bygninger og byggemåte

Bygget blir oppført etter gjeldende lover og forskrifter.
Eksteriørmessig uttrykk fremkommer av perspektivskisser/fasadetegninger fra arkitekt. Konstruksjonen er oppført med betong i etasjeskiller og mellom leilighetene. Taknedløp utføres i grå eller svart utseende. Vindu og dører i leilighetenes yttervegger utføres med energiglass i henhold til forskriftenes krav. Vegger hvor det er trepanel, vil bli levert grunnet og beiset/malt to strøk. Vegger i parkeringskjeller utføres i betong, det blir inn-/utkjøring i front via 2 porter.

Velkommen til Sjøveien Vest

Velkommen til Sjøveien Vest. Et spesielt leilighetsprosjekt som ligger fint til på Båsmoen i landlige og idylliske omgivelser, samtidig som det er sentralt- fine utsynsforhold ut fjorden og inn mot byen med omkringliggende bebyggelse og fjell.

Prosjektet består av totalt 12 plassbygde leiligheter i størrelsesorden 70,9 m2 til 101,3 m2 med 2 eller 3 soverom. Overflatene er moderne og tidløse med glatte flater, høyglans kjøkkeninnredning og flislagt bad.

I tillegg til moderne og praktiske leiligheter er prosjektet godt gjennomtenkt med parkeringskjeller, store og takoverbygde balkonger, totalt 3 boder til hver leilighet. De store vindusflatene i kjøkken og stue gir mye naturlig lys inn, og bidrar til en god atmosfære. Videre er Sjøveien Vest har fokus på flotte fellesarealer utendørs, der det legges vekt på at alle beboere, store og små, skal kunne kose seg sammen.

Med variasjon i leilighetsstørrelser og koselige utomhusområder er det tilrettelagt for at Sjøveien Vest blir et borettslag der alle generasjoner kan trives i lag!

Antall rom (evt. senger)

Soverom: 2, Bad: 1

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 66,10 kvm, Bruksareal: 70,90 kvm

Bygget inneholder totalt 12 leiligheter med 6 leiligheter i hver etasje. Det er 3 leilighetstyper i 1. og 2. etasje med bruksareal på henholdsvis 70,9 m2, 84,4 m2 og 101,3 m2.

Den ledige leiligheten har bra 70,9 m2 og p-rom 66,1 m2 befinner seg nest ytterst i begge etasjer og inneholder følgende: Gang, bad/vaskerom, 2 soverom, bod, stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til romslig og takoverbygget balkong.

Se for øvrig tegninger vedlagt i salgsoppgave og finn-annonse for nærmere beskrivelse av planløsning og leilighetenes beliggenhet i bygget.

Standard

Entré/gang:
Eik parkett på gulv, flis i inngangssone. Gulvvarme. Vegger og himling med gips/betong som er sparklet og hvitmalt. Takarmatur og stikkontakter.

Bad/vaskerom:
Flislagte gulv og vegger, himling med gips/betong som er sparklet og hvitmalt. Gulvvarme. Baderomsinnredning 100 cm i hvit farge. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med innadslående dører. Dobbel stikkontakt og speilbelysning. Takarmatur.
Skyvedør inn til vaskerom. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken:
Gulv med eik parkett, vegger og himling med gips/betong som er sparklet og hvitmalt. Gulvvarme. Kjøkkeninnredning fra Sigdal leveres i hvit høyglans med hvitevarer. Benkarmatur og doble stikkontakter. Ett greps kjøkkenbatteri (Oras Classica eller tilsvarende).

Stue:
Eik parkett på gulv. Gulvvarme. Vegger og himling med gips/betong som er sparklet og hvitmalt. Doble og enkle stikkontakter. Utgang til balkong. Uttak for kabel-tv/internett.

Soverom:
Eik parkett på gulv. Vegger og himling med gips/betong som er sparklet og hvitmalt. Takarmatur og doble stikkontakter.

Bod/teknisk rom inne i leiligheten:
Takarmatur og stikkontakter.

Utvendig bod:
Hver leilighet har to utvendige boder, én med adkomst fra terrassen, og én i parkeringskjeller. Hver utebod har dobbel stikkontakt.

Elektrisk anlegg:
Leilighetene leveres med skjult el-anlegg, unntatt der det teknisk er behov for å legge åpent. Stikkontakter i leilighetene plasseres generelt 15 cm over gulv der annet ikke er beskrevet. Brytere plasseres generelt ca. 100 cm over gulv. Det leveres egen strømmåler for hver leilighet, samt egen måler som går på fellesarealer. Alle leiligheter leveres forberedt for kabel-tv og internett. Det monteres ringeknapp til hver leilighet.

Listverk:
Alt listverk og foringer leveres ferdigmalt i hvit, slett utførelse. Listverk vil ha synlig stifting.

Tilvalg:
Det er begrensning i hvilke endringer/tilvalg som kan gjøres da leilighetene er ferdigstilt. Eventuelle endringer/tilvalg kan gi kostnadsmessig konsekvens for kjøper. Dersom endringer/tilvalg er avgjørende for kjøp må interessenten rådføre seg med megler før kjøp om hvilke endringer/tilvalg som kan utføres.


Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom foruten soverom og bod/teknisk rom, luft-til-vann varmepumpe. For øvrig annen elektrisk oppvarming. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, separat avtrekk fra kjøkkenhette.

Parkering

1 parkeringsplass i felles parkeringskjeller. Parkeringsplass og bod tildeles av utbygger.

Areal og eierform (opplysninger om evt. feste)

Areal: 2 344 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Sjøveien Vest har fokus på flotte fellesarealer utendørs. Det anlegges blant annet sittesoner, gangbaner og lekeplass, og tomten i seg selv blir pent opparbeidet med gressplen og annen diverse beplantning.

Sjøveien Vest borettslag vil få en del fellesareal med Sjøveien Vest II borettslag, 6mannsboligen som skal bygges i bakkant. Slikt fellesareal vil eksempelvis være adkomst, området på taket til carportrekken samt lekeplass.

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vei, vann og avløp.

Reguleringsplan

Reguleringsplan 8057 - Plan vedtatt 05.12.2014 - Reguleringsbestemmelser til detaljregulering for Sjøveien Vest, Båsmoen. Eiendommen er regulert til boligbebyggelse- frittliggende og konsentrert småhusbebyggelse. Reguleringsbestemmelser kan mottas etter henvendelse til meglerkontor.

Diverse opplysninger

Borettslag: Sjøveien Vest borettslag, Orgnr.: 921174497
Andelsnr.:
Andel fellesgjeld: 1845000

Borettslaget Sjøveien Vest, org.nr: 921 174 497, består av totalt 12 andelsboliger i byggetrinn 1 med MOBO Helgeland som forretningsfører. Dette sikrer trygg drift av din bolig. Borettslag er egne juridiske enheter og eies av dere som bor der. Borettslaget styres av generalforsamlingen og borettslagets eget styre. Generalforsamlingen er et møte med alle eierne (andelshavere) i borettslaget og møtes normalt en gang i året. Hver andelseier har en stemme på generalforsamlingen.

Det er tilrettelagt for at Sjøveien Vest II borettslag som skal bygges kan bli en del av dette borettslaget. Det er opp til generalforsamlingen i begge borettslag å avgjøre om en slik sammenslåing skal gjennomføres eller ikke.
Eventuell utleie av leiligheten krever samtykke fra borettslagets styre. Det er begrensninger for utleie utover 3 år, jfr. Borettslagsloven.

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Forslag til vedtekter kan mottas etter henvendelse til meglerkontor.

Kjøper er pliktig til å følge borettslagets vedtekter.

I enkelte borettslag må det påregnes dugnad, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett på prosjekterte boliger, her er det først til mølla som gjelder! Ved videresalg vil vanlige regler om forkjøpsrett gjelde.

Prisantydning

1 960 000,- (Fast pris) / Felleskostnader: 6 331,- pr. mnd
Felleskostnader inkluderer oppvarming, kommunale avgifter, felles forsikring, renovasjon, forretningsførerhonorar, heis, brøyting, kabeltv/internett, vaktmester, m.m.

Pris/innskudd kr. 1 960 000,-
Fellesgjeld fra kr. 1 845 000,-
Omkostninger kr. 20 000,-
Totalpris fra kr. 3 825000,-

Det er fast pris på leiligheten, og "først til mølla" prinsippet som gjelder.

Felleskostnader p.t. kr. 6 331,-. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnadene vil øke når avdragene begynner å løpe 15 år etter ferdigstillelse, fra år 2034. Avdrag for denne andelen er ut fra dagens lånebetingelser estimert til kr. 4 464.

Felleskostnadene inkluderer: Felles forsikring på eiendommene (innboforsikring må den enkelte sørge for selv), kommunale avgifter, renovasjon, forretningsførsel, oppvarming, kabel-tv, internett, brøyting, avsetting til vedlikehold og renteomkostninger på fellesgjeld. Dersom det i etterkant inkluderes flere tjenester enn dette i fellesutgiftene, vil dette kunne påvirke fellesutgiftenes størrelse. Foreslått driftsbudsjett kan mottas etter henvendelse til meglerkontor.

Strøm omfattes ikke av fellesutgiftene.

Energiforbruk og energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Pliktig medlemsskap i velforening/sameie

Det er pliktig medlemskap hos Mobo Helgeland.

Innmeldingsavgift er p.t. kr. 800. Hver enkelt andelseier må tegne medlemskap.

Oppgjør

Hele kjøpesummen med omkostninger og eventuelle tilvalg må være innbetalt og disponibel for megler på meglers klientkonto, senest på siste virkedag innen overtagelsen finner sted.

Solgt ihht. bustadoppføringsloven

Eiendommen selges iht. bustadoppføringsloven og dens bestemmelser om garanti og sikring av innbetalte midler. For profesjonelle kjøpere gjelder avhendingsloven og garantier blir ikke stilt.

Garantier:
Utbygger stiller garanti iht. Bufl. §12 og § 47. Det kan ikke kreves innbetalt noen del av kjøpesummen før det foreligger garanti iht. bustadoppføringslova.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra tegninger. Det kan forekomme mindre endringer av areal som følge av detaljprosjekteringen. Dette gir ikke grunnlag for kompensasjon til kjøper.

Andre opplysninger

Det er tinglyst erklæring i eiendommen til begge borettslag, Sjøveien Vest borettslag og Sjøveien Vest II borettslag, som sikrer fremtidig bruk, rettigheter og plikter for blant annet vann- og avløpsledninger, elektriske kabler, felles uteareal som adkomst og uteareal på tak av carport.

Grunnbok samt tinglyst erlæring kan mottas etter henvendelse til meglerkontor.

Selger står fritt til å tinglyse nødvendige bestemmelser (rettigheter og forpliktelser) vedrørende borettslaget, naboforhold, eller forhold pålagt av myndighetene.

Fast pris, "først til mølla"

Ingen budrunde!

Fast pris, og "først til mølla" som gjelder.

Avtale om kjøp inngås ved signering av midlertidig kjøpekontrakt, og dette gjørs skriftlig hos megler.

Overtagelse

Overtagelse etter nærmere avtale. Leiligheten er ferdigstilt og klar for overtagelse.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnader inkluderer oppvarming, kommunale avgifter, felles forsikring, renovasjon, forretningsførerhonorar, heis, brøyting, kabeltv/internett, vaktmester, m.m.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1833
Gårdsnr: 135
Bruksnr: 125

Meld interesse

Takk for din henvendelse!
Oops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Andreas Lund

Daglig leder / Eier