Scroll

Adresse

Sjøveien 6
8616 Mo i Rana

Beliggenhet, adkomst

Sjøveien Vest II borettslag ligger fint til i Sjøveien på Båsmo i et trafikkskjermet boområde. Fra eiendommen er det kort avstand til blant annet barnehager, skoler, fine turområder, Skillevollen, diverse forretninger, m.m. For nærmere beskrivelse av beliggenhet og nabolag for øvrig, se nabolagsprofil med kart vedlagt i salgsoppgaven.

Nærområdet

Nabolaget er et koselig småhusområde som i hovedsak er bebygget med eneboliger fra ulike tidsepoker. Leilighetsbygget er andre og siste planlagte byggetrinn i Sjøveien Vest, det representerer noe nytt og spennende samtidig som det passer godt inn i omgivelsene.

Type, eierform og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2019

Bygninger og byggemåte

Bygget er levert etter TEK 10 bygningsstandard, og er oppført etter gjeldende lover og forskrifter. Konstruksjonen oppføres med betong i etasjeskiller og mellom leilighetene. Vinduer og dører i leilighetens yttervegger med energiglass i henhold til forskriftens krav. Vegger med royalimpregnert trekledning.

Balkonger har tremmegolv, royalimpregnert trevirke. Utelamper og dobbel stikkontakt. Balkonger anses som utvendig konstruksjon og mindre ansamlinger av vann vil kunne oppstå på overflaten etter regnvær. Drypping på ytterkant underliggende balkong kan forekomme.

Adkomst til leilighetene via svalganger, trapp opp til 2. etasje.

Sjøveien Vest - byggetrinn 2

Sjøveien Vest II borettslag er ferdigstilt! Et spennende leilighetsprosjekt som ligger fint til på Båsmo i landlige og idylliske omgivelser. I forbindelse med byggeprosessen har det vært stort fokus på flotte fellesarealer utendørs, der det ble lagt vekt på at alle beboere, store og små, skal kunne kose seg sammen. Det er i den forbindelse bygget ulike leilighetsstørrelser, samt at det er etablert et koselig og felles uteområde oppe på taket til carportrekken med et lite lekeareal. Med variasjon i leilighetsstørrelser og koselige utomhusområder er alt tilrettelagt for at Sjøveien Vest er et bo-område der alle generasjoner kan trives i lag!

Byggetrinn 2 består av 6 moderne leiligheter fordelt over to etasjer. Leilighetsbygget er plassbygget og kompletterer Sjøveien Vest som siste planlagte byggetrinn.

Den ledige leiligheten har enkel adkomst i 1. etasje nærmest carportrekken. Innvendig er den moderne og tidløs med slette flater, hvite innredninger og flislagt bad. Leiligheten hadde på prosjektstadiet en alternativ planløsning med 3 soverom. Underveis i byggeprosessen ble det besluttet å ferdigstille med 2 soverom til fordel for større stue og egen bod i leiligheten. Leiligheten er ferdigstilt og klar for ny eier - velkommen på visning !

Antall soverom

Soverom: 2

Arealer og innhold

Primærrom: 77 kvm, Bruksareal: 82,80 kvm

Primærrom (p-rom): 77 m2
Bruksareal (bra): 82.8 m2

Det er en ledig leilighet, og det er en hjørneleilighetene som inneholder følgende:
Entré/gang, bad/vaskerom, 2 soverom, bod/teknisk rom, bod, stue og kjøkken i åpen løsning med utgang til romslig og delvis takoverbygget balkong.

Innvendig standard i leilighetene

Entré/gang:
Hvitlasert 3stavs eikeparkett på gulv, flis i inngangssone. Varmekabler. Vegger og himling med gips/betong som er sparklet og gråmalt. Takarmatur og stikkontakter.

Bad/vaskerom:
Flislagte gulv og vegger. 30x30 cm flis på gulv og 30x60 cm flis på vegg. Himling med gips/betong som er sparklet og hvitmalt. Varmekabler. Baderomsinnredning i hvit farge. Vegghengt toalett. Dusjhjørne med innadslående dører. Dobbel stikkontakt og speilbelysning. Takarmatur. Opplegg for vaskemaskin.

Kjøkken:
Hvitlasert 3stavs eikeparkett på gulv, vegger og himling med gips/betong som er sparklet og gråmalt. Varmekabler. Kjøkkeninnredning "Vangen" fra Nygård Møbelkjøkken leveres med standard hvite fronter. Integrert platetopp og stekeovn, samt kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin. Takarmatur. Ett greps kjøkkenbatteri. Benkarmatur og doble stikkontakter.

Stue:
Hvitlasert 3stavs eikeparkett på gulv. Varmekabler. Vegger og himling med gips/betong som er sparklet og gråmalt. Takarmatur. Doble og enkle stikkontakter. Uttak for tv/internett. Utgang til balkong.

Soverom:
Hvitlasert 3stavs eikeparkett på gulv. Vegger og himling med gips/betong som er sparklet og gråmalt. Takarmatur og doble stikkontakter.

Bod/teknisk rom inne i leiligheten:
Flis på gulv. Vegger og himling med gips/betong som er sparklet og hvitmalt. Takarmatur og stikkontakter.

Innerdører:
Innerdører i leiligheten er lyse/hvite med glatte dørblader, vridere og beslag av stål. Hvitmalte karmer og gerikter, stiftehull vil være synlig.

Elektrisk anlegg:
Leilighetene leveres med skjult el-anlegg, unntatt der det teknisk er behov for å legge åpent. Stikkontakter i leilighetene plasseres generelt 15 cm over gulv der annet ikke er beskrevet. Brytere plasseres generelt ca. 100 cm over gulv. Det leveres egen strømmåler for hver leilighet, samt egen måler som går på fellesarealer. Alle leiligheter leveres forberedt for kabel-tv og internett.

Garderober:
Garderober leveres ikke.

Listverk:
Gulvlister og dørgerikter leveres ferdig malt i lys farge/eller eikelister. Stiftehull vil være synlig.

Oppvarming

Elektriske varmekabler i alle rom foruten soverom.

Parkering

Parkering i carport.

Areal og eierform

Areal: 1 272 kvm, Eierform: Fellestomt

Fellesareal og hage

Ca. 1 306 m2 - eiet fellestomt.

Sjøveien Vest er et unikt prosjekt med sitt fokus på flotte fellesarealer utendørs. Det anlegges blant annet sittesoner, gangbaner og lekeplass, og tomten i seg selv blir pent opparbeidet med gressplen og annen diverse beplantning. Sjøveien Vest II borettslag vil få en del fellesareal med Sjøveien Vest borettslag (12mannsboligen i forkant), eksempelvis adkomst og området på taket på carport. Iht. reguleringsplan skal fellesarealene (blant annet lekeplass og gangvei) deles med alle i Sjøveien Vest - det vil derfor bli tinglyst en erklæring på borettslagenes eiendom om de fire eneboligtomtene i bakkant skal ha bruksrett til disse arealene. Utbygger vil foreta de nødvendige tiltak som tinglysning, overskjøtning eller evt. opprettelse av et realsameie.

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet vei, vann og avløp via private stikkledninger.

Reguleringsplan

Reguleringsplan 8057 - Plan vedtatt 05.12.2014 - Reguleringsbestemmelser til detaljregulering for Sjøveien Vest, Båsmoen. Eiendommen er regulert til boligbebyggelse- frittliggende og konsentrert småhusbebyggelse. Reguleringsbestemmelser kan mottas etter henvendelse til meglerkontor.

Diverse opplysninger

Sjøveien Vest II borettslag med org.nr. 921 592 043 består av 6 andelsboliger med MOBO Helgeland som forretningsfører. Dette sikrer trygg drift av din bolig. Borettslag er egne juridiske enheter og eies av dere som bor der. Borettslaget styres av generalforsamlingen og borettslagets eget styre. Generalforsamlingen er et møte med alle eierne (andelshavere) i borettslaget og møtes normalt en gang i året. Hver andelseier har en stemme på generalforsamlingen.

Det er tilrettelagt for at Sjøveien Vest II borettslag kan bli en del av Sjøveien Vest borettslag som allerede er etablert og innflyttet, 12mannsboligen i forkant. Det opp til generalforsamlingen i begge borettslag å avgjøre om en slik sammenslåing skal gjennomføres eller ikke.

Kjøper må være/bli medlem hos MOBO Helgeland. Innmeldingsavgift er p.t. kr. 800,-, hver enkelt andelseier må tegne medlemskap.

Eventuell utleie av leiligheten krever samtykke fra borettslagets styre. Det er begrensninger for utleie utover 3 år, jfr. Borettslagsloven.

Det kan være begrensninger for juridiske personer å eie andel i borettslaget. Juridiske personer som vurderer kjøp må kontakte og rådføre seg med megler.

Regnskapsfører har lovfestet pant til dekning for utestående beløp inntil 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Vedtekter, regler, regnskap ol.

Forslag til vedtekter kan mottas etter henvendelse til meglerkontor.

Kjøper er pliktig til å følge borettslagets vedtekter.

I enkelte borettslag må det påregnes dugnad, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett på prosjekterte boliger. Ved videresalg vil vanlige regler om forkjøpsrett gjelde.

Prisantydning

Pris/innskudd fra kr. 1 975 000,-
Fellesgjeld fra kr. 1 920 000,-
Omkostninger kr. 20 000,-
Totalpris fra kr. 3 915 000,-

Det er fast pris på leiligheten, og "først til mølla" prinsippet som gjelder.

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon, og at leiligheten selges til prisantydning.
Kjøper har anledning til å tegne Help Boligkjøperforsikring, koster p.t. kr. 4 100.

I tillegg til innskuddet, overtar kjøper andel av fellesgjeld som er knyttet til den andelen som er kjøpt. Vi gjør oppmerksom på at fellesutgiftene vil øke når avdragene begynner å løpe 10 år etter ferdigstillelse. Avdragene begynner å løpe fra år 2031. Fellesutgiftene kan også endres ved en renteendring og eventuelle endringer i lånevilkårene.

Spesifikasjon fellesgjeld:
Lånenummer: 16363414242, DNB Bank ASA
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 12.03.2021: 1,6 % pa.
Antall terminer til innfrielse: 80
Saldo per 12.03.2021: 12 025 000
Andel av saldo: 1 920 000
Første termin: 30.06.2021
Neste avdrag: 30.06.2031
Siste termin: 31.12.2060
Flytende rente
IN-lån som individuelt kan nedbetales iht. avtale

Ut fra dagens lånebetingelser vil avdrag som forfaller til betaling 30.06.2031 utgjøre ca. kr. 4 176 for denne andelen.

Felleskostnader fra dag en kr. 5 534,-. Det gjøres oppmerksom på at felleskostnadene vil øke når avdragene begynner å løpe år 11 etter ferdigstillelse, se prisliste i salgsoppgaven eller konferer megler.

Felleskostnadene er basert på erfaringstall. Felleskostnader inkluderer blant annet kommunale avgifter, felles forsikring, renovasjon, forretningsførerhonorar, brøyting, grunnpakke kabeltv/internett, avsetting til vedlikehold og rentekostnader fellesgjeld. Foreslått driftsbudsjett med alle poster ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Dersom det i etterkant inkluderes flere tjenester enn dette i fellesutgiftene vil det kunne påvirke fellesutgiftenes størrelse.

Egen strøm omfattes ikke av felleskostnadene.

Meld interesse

Takk for din henvendelse!
Oops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.

Andreas Lund

Daglig leder / Eier